Yogaresor

Yogaresor med olika yogaformer på olika nivåer, med välutbildade instruktörer och i vackra miljöer. 

Bali

bali yoga bungalow
Följ med på en fantastisk yogaresa (både i det yttre och det inre) till magiska Bali! Den perfekta ön för att dyka djupare in i yoga och meditation.Läs mer »

Borneo

Didi på yogaretreat på Borneo
Följ med på en fantastisk upplevelse i Borneos regnskog. Du bor på ett retreatcenter omsluten av djungelns alla läten. Genom en blandning av yoga, meditation, utflykter och god renande mat har du möjlighet att få en helrenovering av både kropp, sinne och själ. Läs mer »

Grekland

Här kan du njuta av den vackraste övärld man kan tänka sig i Medelhavet. Sol, varmt hav, vita hus i små mysiga byar.Läs mer »

Indien

Följ med till Indien, landet där yogans och ayurvedans ursprung finns. Programmen innehåller förstås yoga men även ayurveda & meditation. Samtidigt får du möjlighet att stifta bekantskap med den färgrika indiska kulturen i tryggt sällskap. Välj mellan det sydindiska Kerala och  det ....Läs mer »

Italien

I Italien kan du njuta av en yogavecka i en medeltida by, eller vid kusten. Allt har sin egen charm.Läs mer »

Kroatien

Åk till den ljuvliga paradisön i den kroatiska övärlden för en vecka med harmoni, yoga samt intressanta utflykter.Läs mer »

Malta

En underbar juvel i medelhavet är ön Gozo utanför Malta som med underbart väder, fantastisk natur och mycket historia erbjuder en perfekt plats för ett yogaretreat.Läs mer »

Marocko

yoga surfing marocko
Yoga vid soluppgång och solnedgång, ta surflektioner i ett ljuvligt hav och vila ut i trevligt boende. Retreatet kan beskrivas som väldigt ”laid back”, det är en mycket avslappnad stämning och man kan göra precis så mycket eller så lite som man själv vill utan några som helst krav på ....Läs mer »

Nepal

yoga retreat nepal InShape Travel
En fantastisk upplevelse i Nepal och nedre Himalaya! Förutom två 1,5 timmars yogapass per dag med en av Nepals främsta yogainstruktörer njuter du av nedre Himalayas mäktiga natur. Vi bor på stranden av en flod, omgiven av en stor vit sandstrand där vi har våra yogapass.Läs mer »

Portugal

Portugal har ett milt och behagligt klimat. Här finner du bland annat rena yogaretreats med detox, organisk och underbar mat, och den alltmer populära kombon yoga & surfing. Läs mer »

Spanien

Spanien har det perfekta klimatet och mängder av ställen för yogautövning. Vi har valt ut några av de bästa. Positivt med Spanien är även att det ofta är relativt enkelt och billigt att flyga hit. Du kan välja mellan många olika yogaformer, både lugna & mjuka och mer dynamiska. Vilket ....Läs mer »

Sri Lanka

Här på den södra spetsen av Sri Lanka har vi hittat en fantastisk plats för yoga, avkoppling och sol och bad. Det är en lugn liten strand-resort långt från de vanliga charterstråken. Vistelsen blir avslappnad och lugn, med en känsla av barfota-lyx och med alla bekvämligheter. Du kommer att bo vid ....Läs mer »

Thailand

Thailand – gästfrihetens och leendenas land! Det är inte utan orsak som Thailand kallas leendenas land, överallt möts man av vänlighet och gästfrihet. Havet är turkosblått, stränderna är kritvita och maten är fantastiskt god. Ett möte med den thailändska kokkonsten lämnar ....Läs mer »

Turkiet

På Turkiets sydvästkust, endast någon kilometer från en liten stad vid det blå Medelhavet utan massturism och stora hotell, kan du njuta av inbjudande små restauranger med nyfångad fisk från fiskebåtarna i hamnen.  Hit kan du komma på yogaveckor under stora delar av året. Kurserna ....Läs mer »
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Cards Paynova logo
Powered by Travelize