Flyg och hyrbil

Boka flyg och hyrbil på egen hand, eller med vår hjälp, du väljer själv.


Du kan boka flyg och /eller hyrbil på egen hand, det finns många flygbokningssajter att välja mellan, vi gillar Skyscanner. Om det finns särskilda tider då du bör ankomma till resmålet eller avresa från resmålet så specificeras det under Resefakta för respektive resmål.

Vi rekommenderar att du inte bokar ditt flyg själv innan du kontrollerat med oss att minimiantalet deltagare för din resa är uppnått.

Vill du ha hjälp?

Ring oss på 08-503 80675 om du vill att vi hjälper dig att hitta lämpligt flyg och hyrbil till bästa möjliga pris. 

Betalning sker med ditt eget kontokort direkt till flyg- eller hyrbilsbolaget, som också skickar ut bekräftelse på bokningen. 

En serviceavgift på 300 SEK/NOK tillkommer om du vill att vi hjälper dig att boka flyg eller hyrbil. 

Serviceavgiften betalas till oss. 

Priser på flyg

När vi hjälper dig att söka flyg försöker vi alltid boka det mest förmånligaste för kunden med hänsyn till avgångs- och ankomsttider. Priserna varierar beroende på flygbolag och aktuell platstillgång.

Lågprisflyg

Ibland kan vi hitta lågprisflyg som passar tidsmässigt med din resa. Kom dock ihåg att en lågprisbiljett ofta är svår eller omöjlig att omboka eller avboka om det av någon anledning skulle behövas.

Resevillkor och av- eller ombokning av flyg 

För alla flygbokningar gäller flygbolagets eller flygresebyråns resevillkor och avbokningsregler. Våra egna Allmänna resevillkor och avbeställningsskydd gäller alltså inte för flygbiljetter.
Om du vill ändra din flygbokning med hjälp av oss tar vi ut en serviceavgift på 300 SEK. 

  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Cards Paynova logo
Powered by Travelize