Skip to main content

Om oss

InShape Travel är en familjeägd svensk resebyrå, specialiserad på yogaresor och wellnessresor över hela världen. 

Hos oss hittar du yogaresor, hälsoresor och wellnessresor över hela världen. Välj mellan resor med fullt fokus på yoga eller resor där yogan är mer av en "krydda". Eller välj en resa med träning och motion som får dig att må bättre. Mellan aktiviteterna kan du på många av resorna njuta av sol, natur och aktiviteter av olika slag. Ung eller gammal, vältränad eller otränad, erfaren eller nybörjare, singlar eller grupper, alla som är måna om sin kropp och sitt sinne kan resa med oss!

Det finns andra resebyråer som har en eller några yogaresor i sitt program, ofta innebär det boende på ett "vanligt" hotell kompletterat med yoga på morgonen. Våra yogaresor har istället yogan i centrum, och du bor ofta på små personliga ställen med mer eller mindre yogisk atmosfär. 

VI själva tränar och motionerar regelbundet, och är även med på en eller annan yogaklass. Vi har arrangerat yogaresor sedan 2014, den erfarenhet vi har byggt upp gör att vi förstår de krav som våra yogande kunder ställer, och att vi kan beskriva resmålen på ett riktigt sätt. Vi är måna om att erbjuda resor där anläggningen fungerar väl fär yogagrupper och även i övrigt håller förväntad kvalitet. 

Personerna bakom InShape Travel har lång erfarenhet av resebyråverksamhet. Vi följer Paketreselagen och har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet, vilket tilsammans med att vi även är medlemmar i Svenska Resebranchföreningen ger dig större trygghet jämfört med många andra svenska och utländska aktörer som arrangerar yogaresor. 

Sagt om oss


"Överträffade alla mina förväntningar med råge! Mycket fint bemötande, bra info. Informativt o sakligt."
Ingmari Westberg

"Jag älskar InShape, favoritresebyrån nr ett. Ni är överlägset bäst på marknaden eftersom ni hittar guldkornen i utbudet av yogaresor."
Annica Lidström

"Alltid snabba svar när man ställer en fråga."
Kerstin Erlandsson

"Har fått mycket stöd vid bokning och fått svar på mina frågor."
Charlotte Arvidsson

"Jag kan bara säga mycket bra med information från bokning av resan till det var dags att åka. Tack!"
Pernilla Landgren

"Snabbt och proffsigt bemötande."
Rut Öien

"En fantastisk upplevelse! Gäller såväl yogan som naturen, boendet och maten. Fick inspiration, verktyg och lugn med mig hem. Överträffade verkligen mina förväntningar."
Pepita Stenhammar

"Kommer att åka på en sådan här resa igen framöver."
Maja Stojanovic

"Valuta för pengarna."
Annica Kjellberg

 


Anders

Jeanette

Viveca

 


 

 
Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
InShape Travel
Norra Catalinagränd 17
183 68 TÄBY