Skip to main content

Om oss

InShape Travel är en familjeägd svensk resebyrå, specialiserad på yogaresor och wellnessresor över hela världen. 

Hos oss hittar du yogaresor, hälsoresor och wellnessresor över hela världen. Välj mellan resor med fullt fokus på yoga eller resor där yogan är mer av en "krydda". Eller välj en resa med träning och motion som får dig att må bättre. Mellan aktiviteterna kan du på många av resorna njuta av sol, natur och aktiviteter av olika slag. Ung eller gammal, vältränad eller otränad, erfaren eller nybörjare, singlar eller grupper, alla som är måna om sin kropp och sitt sinne kan resa med oss!

Några av oss är själva yogautövare och tränar och motionerar regelbundet, men vi har också ett stort nätverk av likasinnade. Det gör att vi förstår de krav som våra kunder ställer, och att vi kan beskriva resmålen på ett riktigt sätt. Vi är måna om att erbjuda resor där yogan eller annan aktivitet håller en hög kvalitet. 

Det finns andra resebyråer som har en eller några yogaresor i sitt program, ofta innebär det boende på ett "vanligt" hotell kompletterat med yoga på morgonen. Våra yogaresor har istället yogan i centrum, och du bor ofta på små personliga ställen med mer eller mindre yogisk atmosfär. 

Personerna bakom InShape Travel har lång erfarenhet av resebyråverksamhet. Vi följer Paketreselagen och har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet,vilket ger dig större trygghet jämfört med många andra svenska och utländska aktörer som arrangerar yoga- och träningsresor. 


Matilda 


Anders

Jeanette

Viveca

 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
InShape Travel
Norra Catalinagränd 17
183 68 TÄBY