Skip to main content

6 goda skäl att resa med oss

• Små personliga grupper

På de allra flesta av våra resor blir du en del av en grupp på ca 8-15 personer. I en liten grupp får man en närmare relation både till instruktören och de andra deltagagarna. Många fortsätter som vänner även efter hemkomst.

• Mycket nöjda resenärer

97% av de som under 2016 svarat på vår kundenkät efter hemkomst hade ett bra eller mycket bra intryck av sin resa. 90% skulle vilja åka igen med InShape Travel.

• Väletablerade och trygga

Vi har drivit resebyrå sedan 1993 och startade InShape Travel redan 2007. Företaget har en mycket stabil ekonomi med högsta möjliga kreditvärdighet.

• Engagerat bemötande och ärlighet

Vi engagerar oss så att du väljer en resa som vi tror passar dig och dina förväntningar. De allra flesta resmålen har besökts av någon av oss personligen så att vi ska kunna ge en ärlig och rättvis beskrivning. Där vi inte har gjort ett eget besök har vi en personlig relation till någon som har gjort det (t ex yogaläraren).

• Avbeställningsskydd och bra resevillkor

- Ett bra avbeställningsskydd .

- Våra resevillkor (om betalning, avbokning etc) är bland de mest förmånliga du kan hitta i branschen, jämför gärna med andra arrangörer, både svenska och utländska.

• Resegaranti hos Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti enligt Paketreselagen, vilket ger dig större trygghet jämfört med många andra svenska och utländska arrangörer av yoga- och hälsoresor. Att boka en resa av en arrangör utan resegaranti hos Kammarkollegiet innebär att du riskerar att inte få tillbaka dina pengar om resan ställs in eller avbryts i förtid.
Läs mer >>

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
InShape Travel
Norra Catalinagränd 17
183 68 TÄBY