Skip to main content

Information i oroliga tider

Trots dessa oroliga corona-tider kommer det förr eller senare en ljusning, och vi får dagligen nya bokningar. En del som har en resa bokad under våren vill flytta fram sin resa vilket vi naturligtvis hjälper till med.

Här följer en översikt över vad som gäller för våra resor.

Nya bokningar

För dig som ser ljuset i tunneln och vill boka en resa erbjuder vi följande:

  • Öppet köp fram till 30 dagar före avresa för nya bokningar fram till 30 april med avresa under 2020. Öppet köp innebär att du får alla dina pengar tillbaka vid avbokning.
  • För nya bokningar inkomna fram till 30 april ger vi dessutom 300 kronor rabatt.

Befintliga bokningar

- Gruppresor (med svensk lärare)

  • På grund av UDs nuvarande avrådan för icke nödvändiga resor till alla länder kommer våra gruppresor till och med 14 april ställas in. 
  • För befintliga bokningar av gruppresa med avresa senare än 14 april gäller normala avbokningsvillkor som finns att läsa på vår hemsida. 

- Individuella resor (med internationell lärare)

  • När UD avråder från resa har du rätt till kostnadsfri avbokning från 14 dagar innan avresa, men inte tidigare eftersom UD´s avrådan kan komma att ändras innan dess. 
  • För andra bokningar gäller normala avbokningsvillkor som finns att läsa på vår hemsida.  
  • Om du känner dig orolig hjälper vi dig självklart utan kostnad att om möjligt flytta fram din resa.

Återbetalningar

Återbetalning vid avbokning eller inställd resa kommer ske så snart som möjligt med hänsyn tagen till den diskussion som pågår mellan resebranschen och regering om vem som ska ansvara för återbetalningen i denna unika corona-situation.


Vi hoppas naturligtvis på att corona-problemen ebbar ut så snart som möjligt och att alla ressugna får fortsätta njuta av fantastiska resor!

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
InShape Travel
Norra Catalinagränd 17
183 68 TÄBY