Spanien - Yoga & Pilates på Gran Canaria

Njut av högklassiga Pilates- och yogaklasser och bli guidad till en hälsosam livsstil på Gran Canaria i den fina staden Aguimes. Ni bor i en fin "villa" som ligger perfekt för att göra utflykter mellan klasserna med yoga, Pilates och meditation.

Boende och mat

Boende och mat

Villan har 6 sovrum för eget eller delat bruk. De har alla sin egen känsla och unika inredning med typisk kanarisk karaktär. Fem av rummen har eget badrum och alla har egen utgång till trädgårdens och vacker utsikt mot den historiska staden Aguimes. Dessutom finns det ytterligare en villa ca 100 meter bort som används för ytterligare gäster vid behov.

De hälsosamma måltiderna under veckan är planerade av kocken Antonio Palomo. Efter morgonklasserna med yoga och/eller Pilates serveras du en välsmakande vegetarisk brunch vid poolen. En underbar 5-rätters middag serveras fem dagar under veckan. För att få möjlighet att uppleva mer av omgivningen äts två middagar på restaurang på egen bekostnad.

Lärare/instruktörer

Lärare/instruktörer

Under veckan kommer du öka din hälsomedvetenhet genom nyttig mat, högklassiga yogaklasser och klassisk Pilates.

Instruktörerna är extremt begåvade yoga- och Pilateslärare med lång erfarenhet och tillsammans skapas något alldeles speciellt. De har tagit med sig stor medvetenhet och kunskap inom sitt respektive område som man fått genom erfarenhet och kontinuerlig utbildning.

Alex Estornel är sammanhållande länk och ansvarig för programmet. Han är en högklassig, passionerad och mycket väletablerad Pilatesintruktör och är certifierad av Equinox Piltates Training som leds av master instructor Carie Macy samt utbildad av International Sports ans Sciences Association. Hans kärlek till autentisk klassisk Pilates startade 1998 när han tränade för sin professionella danskarriär i Los Angeles.

Han dansade med flera världskända artister som Cher, Britney Spears, Jennifer Lopez, Gloria Estefan, och i många filmer och reklamuppdrag. Alex levde med konstant smärta och rehabiliteringen med Pilates förlängde hans danskarriär, det var så hans insikt om och kärlek till Pilates föddes.

Alex brinner för att sprida Joseph Pilates tankar och idéer till så många som möjligt runt om i världen. Hans sätt att lära ut är en kombination av klassisk Pilates och progressiva metoder med den entusiasm och livlighet som Joseph Pilates hade. Alex klasser kommer återuppbygga din kropp och ge dig nya insikter om vad som är viktigt i din träning.

Yogaklasserna leds av Nayra Gomez som ger dig utmaningar på mattan utifrån din egen erfarenhet. Oberoende av din nivå kommer du få ut mycket av hennes Hatha-, Vinyasa- och Yinklasser. Från första gången hon deltog på en yogaklass visste hon att hon ville gå djuoare in i alla aspeketer av yoga och dela det med andra. Snart bestämde hon sig för att gå en yogalärarutbildning och hon är nu diplomerad E-RYT 200 hours av Yoga Alliance.

Nayra lever sitt liv genom att ständigt lära sig nytt och utvecklas, hon söker inte perfektion utan istället framåtskridande. Hon är en stor djurälskare och vegan samtidigt som det har lett henne in på alternativ medicin och terapier. Nayra har även uppnått den andra nivån som Reiki-terapeut.

Program

I programmet ingår 2-3 klasser per dag med yoga, Pilates och meditation med välutbildade lärare/instruktörer med lång erfarenhet. Allt finns på plats såsom mattor, bälten, blocks, bolster etc.
Utöver en strandutflykt tillsammans, så blir det guidade utflykter två av dagarna så att du får möjlighet att bekanta dig mer med det vackra Gran Canaria.

Veckans program brukar normalt se ut som schemat nedan. Klicka på det så kommer du till en större bild.

Klimat

 

 

Resefakta

Ingår i priset:
- Boende i delat rum med WC och dusch. Enkelum är möjligt mot pristillägg.
- Brunch alla dagar och 3-rätters vegetarisk middag 5 dagar. 2 middagar på restaurang på egen bekostnad. 
- All utrustning för klasserna som mattor, bolster, bälten etc.
- Transfer från och till Gran Canaria flygplats
- Två guidade utflykter
- Strand- och poolhanddukar

Ingår inte i priset:
- Flygbiljett
- Drycker
- Luncher

Enkelrum: Kan bokas mot pristillägg i mån av plats. Vi försöker i möjligaste mån placera deltagarna i delad dubbelrum om det är möjligt och om så önskas. Om du bokar ensam så tillkommer enkelrumstillägg (priset ser du när du går vidare till bokningsförfrågan), men om du slutligen placeras i delad dubbelrum så tas enkelrumstillägget bort och återbetalas.

Resa:  Flyg till  Gran Canaria (LPA). Flyg kan du boka via vår onlinebokning. Boka inte flyg innan du fått besked från oss om att minimiantalet (8 deltagare) är uppnått.
Om du vill så kan vi hjälpa dig att boka, vår flygbokningsavgift är 300 SEK. 

Transfer: Transfer mellan flygplatsen och hotellet ingår i priset. Meddela oss dina ankomsttider om du bokar ditt flyg på egen hand. 

WiFi: Finns gratis på hotellet.

Pool: Ja

Yogautrustning: Allt som behövs finns på plats, men ta gärna med egen yogamatta om du har en som du känner dig hemma på och som kan kännas mer hygieniskt.

Dricks: Fungerar ungefär som i Sverige på restauranger, är man inte missnöjd så lägger man lite dricks. 

Specialkost: Säg till vid bokning om du behöver någon form av specialkost.

Åldersgräns: Nej, men inga barn

El: 220 V, Europlug fungerar, d v s ingen adapter behövs normalt för vanliga svenska elkontakter.

Valuta: EUR

Pass: Passet bör som normalt vara giltigt i minst sex månader vid inresa. 

Kreditkort: Accepteras på hotellet, och på de flesta ställena på ön. Det finns även uttagsautomater om behov av kontanter uppstår.  

  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Cards Paynova logo
Powered by Travelize