Skip to main content

Spanien – Bliss and Beyond Retreat med Ulrica Norberg


| 2022-08-21 |


Följ med yogamaster Ulrica Norberg på en kvalitetsvecka med avkoppling, reflekterande, rörelse, meditation, andning och nedvarvning.

Kursen hålls i Spanien utanför Malaga på en vacker spansk finca som uteslutande tar emot yogagrupper från hela världen. Den stora moderna yogasalen är något alldeles extra, en av snyggaste vi har sett. Gården har stora ytor både inom- och utomhus och även yogasalens storlek gör det lätt att hålla avstånd. Man har dessutom vidtagit många åtgärder för att minimera risken för virusspridning och göra vistelsen lugn och trygg.

Dagarna startar med en mjuk Flowyoga baserad på "alignment" samt meditation, och eftermiddagen avslutas med med en återuppbyggande Restorative-klass innan middagen.

Njut av poolen, solen och den vackra miljön mellan yogapassen.
 


 “A finca-style hotel in the hills above Malaga that has, incongruously perhaps, one of the flashiest yoga studios I have come across”

 
“There are excellent retreats in southern Spain but this one near Málaga, has a new shala with a yoga wall allowing for a rare level of precision and teaching”

 

Fritextsökning

Om Ulrica Norberg och undervisningen

Om Ulrica Norberg och undervisningen

Ulrica Norberg har mer än 25 års erfarenhet av hur man arbetar med att integrera och individualisera människors inre potential genom att plocka fram kroppens, sinnets och själens kapacitet och potential. Fysiskt, mentalt, själsligt. Ulrica grundar sig i att hälsa, lycka och styrka kommer från reflektion, meditation och rörelse, med en uppriktig önskan att lära känna sig själv. 

Hon har skrivit mer än ett dussin böcker om hälsa och medvetenhet, och har även undervisat privata elever, företag och grupper över hela världen i medvetenhet, kreativtet, innovation, meditation, mindfulness, hälsa och yoga.

Mer info om Ulrica: 
Ulrica blir Årets yogi 2018 
Intervju i magasinet Yoga World  2018
Intervju i magasinet Yoga för dig 2016 

Retreatet passar dig som vill fördjupa din yogapraktik, koppla av, ta det lugnt och fylla på eller få tillbaka din energi. 
Dagarna startar med en mjuk Flowyoga baserad på "alignment" samt meditation, och eftermiddagen avslutas med med en återuppbyggande Restorative-klass innan middagen.

I den moderna yogashalan finns allt man behöver, men om du har en yogamatta du trivs med så är du naturligtvis välkommen att ta med den.

Klasserna lägger tonvikten på att bygga inifrån. Fokus ligger på att skapa en praktik som bygger och stärker din praktik långsiktigt och inte bara för stunden. Ulrica kommer ge stöd och hjälp både till dig som vill komma vidare i din praktik såväl som till dig som inte har så mycket erfarenhet och behöver en solid grund att stå på. Alla är välkomna och tas väl om hand.

Välkommen till en underbar vecka!

Boende & mat

Boende & mat

Gården ligger lantligt och avskilt, i ett andalusiskt paradis där tystnad råder och naturen dominerar. Den ligger omgivet av bergets tystnad och med havet skymtande i fonden där dalen öppnar sig mot Medelhavet ca 3 km bort. Gården består av totalt ca 3 hektar på den spanska landsbygden, och ligger bara ca 20 minuter från Malaga flygplats.

Atmosfären är familjär, servicen av hög kvalitet, och trädgården med små hörn och olika "rum" gör detta till en idealisk plats för ett yogaretreat. Gården är enormt omtyckt bland internationella yogalärare och är nästan fullbokad med yogaretreats två år framåt.

Det finns ingen affär inom gångavstånd så vi rekommenderar att ni gör nödvändiga inköp innan ni kommer fram till gården.

Det finns 20 rum vissa med dubbelsäng och vissa med två separata sängar. Vart och ett har individuell inredning med särskild tanke på färg, harmoni och balans med miljön. Alla rum har eget badrum, hårtork och välkomstprodukter, luftkonditionering och värme, och vart och ett med privat uteplats, antingen veranda eller terrass/balkong med underbar utsikt över trädgården, omgivande kullar eller ner i dalen mot det skymtande havet, beroende på rummets läge i huset.

Måltiderna, som är medelhavs-, vegetariska och veganmåltider, är baserade på ekologiska produkter som odlas under den spanska solen, från den egna trädgåren, lokala jordbrukare, fruktträd och örtträdgård.Du erbjuds frukost, lunch och middag eller tidigt på morgonen frukt och te eller lätta snacks, brunch samt middag.

Kockarna på retreat älskar att dela med sig av sin spansk-influerade hälsosamma medelhavsmat, men kan också tillgodose vegetarianer, veganer och råa dieter och även matallergier och intoleranser, såsom glutenfritt och mejerifritt. 

Här finns frigående höns, så färska ägg finns normalt tillgängliga dagligen.

Massage

Det finns en bred och prisvärd meny av massage och andra kroppsbehandlingar, passa på att bli ompysslad ordentligt! Bokas och betalas kontant på plats. Se menyn >>

Dagsschema

Dagsschema

Preliminärt dagsprogram (kan komma att ändras på grund av lokala omständigheter eller gruppens önskemål):

Ankomstdag 20 aug: Check-in från kl 15.30

Dagligen 21-26 aug:
Morgon-te eller kaffe
07.00-09.00 Yogaklass
09.00 Frukost, därefter fri tid (sol & bad, pool etc.)
13.00 Lunch
17.00-18.30 Yogaklass
19.00 Middag 

Avresedag 27 aug: Check-out senast kl 12.00

Resefakta

Ingår i resan:
- Boende 7 nätter i enkelrum med privat badum
- Vegetarisk helpension (frukost, lätt lunch och middag)
- Alla yogasessioner
- Gemensam grupptransfer från och till flygplatsen (detta kan innebära att du kan få invänta andra resenärer vid ankomsten eller att du får åka tdigare till flygplatsen på avresedagen)

Ingår ej:
- Flyg
- Utflykter och aktiviteter

Resa: Flyg till Malaga (AGP). Du bokar ditt flyg själv men gör inte det innan du fått information om att minimiantalet deltagare (15 st) är uppnått. 

Alla resenärer till Spanien måste fylla i Spanish Health Service’s Electronic Form. Det är ett elektroniska formulär som fylls i tidigast 48 timmar före avresan, och som genererar en QR-kod. Med QR-koden i handen (tryckt i papper eller i appen) kan man gå igenom den sanitära kontrollen vid gränsen vid ankomst till Spanien. Mer information finns här. Sidan uppdateras kontinuerligt.

Check-in från kl 15.30. 
Check-out senast kl 12.00.

Transfer: Gemensam grupptransfer från och till flygplatsen ingår. När det är dags att boka flyg informerar vi om lämpliga flyg och därefter bestäms transfertiden.

WiFi: Ja, finns på hela gården, men det kan vara svag signal i vissa rum.

Pool: Ja. Ej uppvärmd utöver solinstrålningen. 

Covid-19: Läs separat informationsflik här nedan.

Yogautrustning: Yogamattor och all övrig yogautrustning finns att låna på plats, men du är välkommen att ta med din egen matta om du vill.

Spa: Det finns under veckan möjlighet att boka massage, se fliken Boende & mat.

Dricks: Dricks förväntas inte. 

Specialkost: Inga problem att få specialkost i dom flesta fall. Meddela vid bokning.

Åldersgräns: Ingen åldersgräns. 

El: Standard EU 2-pin plugg

Valuta: Euro

Kreditkort: Det går bra att betala med kreditkort på gården.

Väderstatistik

Klimatkompensation

Trygg resegaranti

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet enligt Paketreselagen vilket garanterar att du får tillbaka dina pengar om resan ställs in eller avbryts i förtid.
Läs mer >>

Kontakta oss
Adress:
InShape Travel
Norra Catalinagränd 17
183 68 TÄBY