Spanien, Ibiza - Transformational Yoga & Shamanic Retreat med Kambo

Detta retreat är för dig som är hungrig efter äventyr, erfarenhet och "levande"! Du kommer att väcka kroppen och fokusera sinnet genom Vinyasa Yoga på morgonen (nybörjare till avancerad nivå). En av dagarna har ni en Kundalini Yoga klass och njuter av ett gongbad efter klassen. Din själ kommer att vakna till liv när du dansar till de rytmiska trummorna i solnedgången vid stranden; en "Ibiza" ritual. Få kontakt med naturen på en vandring till en hemlig övergiven strand på norra delen av ön och väck din kropp med ett dopp i havet!

Låt dig själv uppleva det magiska Ibiza. Ni kommer att bo långt norrut på ön där du upplever naturens, konstens, dansens, magins och livets anda! Borta från liv och rörelse kan du verkligen ansluta till din djupaste kärna och väcka din själ.

Under denna transformationsvecka kommer vi att dyka djupt in i oss själva, återansluta med vår sanna natur och essens. Vi kommer att förbereda kroppen och sinnet genom dagliga dynamiska vinyasa yoga sessioner och meditation, läka kroppen från insidan genom renande, organisk och vegetarisk mat och koppla djupt till naturen på en vandring till en hemlig Ibiza-strand.

Under denna retreat kommer du att erbjudas att delta i en shamansk "Kambo ceremoni" som är en antik medicin från Amazonas. Kambo är djupt rensande, fysiskt och emotionellt, men tar bort eventuella negativiteter eller "mörker" från själen. En Kambo-ceremoni kommer att låta dig känna sig öppenhjärtad, salig och tydlig. (Att delta i denna medicinska ceremoni är som allt annat i programmet helt frivilligt)

 

Pris från:
SEK 14 000
Boka resa

Boende & mat

Under veckan bor ni i Villa Can Truy som ligger i Forada. Villan är en vackert renoverad finca där man en gång tillverkade olivolja. Can Truy är omgärdat av barrskog och vackra apelsin-, clementin-, citron-, grantaäpple- och fikonlundar. Villan har 5 sovrum, alla med egna badrum. Handdukar och lakan finns på plats. Alla rum har AC och det finns Wifi i hela villan. I villans trädgård finns en vacker pool omgärdad av Balinesiska solsängar. Närmsta by heter Santa Gertrudis och ligger 5 minuter bort med bil. Där finns det affärer och restauranger. Närmsta strand ligger 15 minuter bort med bil och heter Cala Salada. 

Under veckan serveras ni de färskaste organiska lokala läckerheterna. Alla måltider är vegetariska och vi har möjlighet att ta hand om (nästan) alla dina kostbehov. Färgglada frukter och grönsaker, soppor och sallader, nyttiga efterrätter (JA! Det finns ju ingen glädje i livet utan choklad! =) ). Du får en daglig efter-yoga-juice för att boosta din kropp med nyttigheter. Alla måltider är skapade för att öka din energi, för att avgifta kroppen och innehåller massor av näringsämnen och proteiner för att bygga muskler, förnya cellerna och ge din hud lyster.
Varje morgon börjar dagen med detox-citron-te och en liten pre-yoga-frukost. Efter två timmars yogapass blir en färskpressad juice och sedan får ni avnjuta en näringsrik brunchbuffé som tillagas av lokala kockar.  För att hålla din energi uppe under dagen serveras eftermiddagste och tilltugg dagligen. En två-rätters middag serveras på kvällarna under stjärnorna. Visst låter det underbart?

 

 

Yoga & läraren

Carina Bogner är utbildad Vinyasa Flow-lärare sedan 2013 efter att ha yogat sen hon var 16 år. Sedan dess har hon undervisat, delat med sig och lärt sig ännu mer.

För att fördjupa sin yogaträning bestämde hon sig för att genomgå en yogalärarutbildning på Ibiza och blev helt kär i denna magiska ön. Det stod skrivet i de vackra Ibiza stenarna att hon skulle komma tillbaka! Bara några månader senare bosatte hon sig på ön och för första gången kände hon sig som hemma. Baserat på min personliga erfarenhet delar hon med sig av sin passion och kunskap om rörelse och stödjer dig på din resa tillbaka till dig själv, din inre röst och vägledning och återupptäcka din gnista!

Vi lever i en mycket motsägelsefull tid och vi påverkas mycket av sociala medier, företag och samhälle. Å andra sidan har vi tillgång till oändlig information om vad som verkligen händer i världen, ny teknik och nya idéer. Men allt detta kan på något sätt lämna oss med känslan av att vara vilsen och olycklig. Så hur ska vi hitta riktig lycka? Var kan vi hitta vägledning för att uppleva lycka, glädje och välmående?

Carinas dharma (avsikt) är att tjäna som en guide och följa med på din resa för att återansluta till din inre lärare (atman). Genom smidiga flytande asana övningar och andningsarbete börjar du en dialog mellan dig själv och det du skapar ögonblick för ögonblick. Ibland erbjuder jag mantraer eller bekräftelser för att återställa gamla och begränsande övertygelser och ersätta dem med vad ditt hjärta önskar.

Carinas yogaklasser är inspirerade av Yinyoga, Kundaliniyoga och dans. Nyligen har Carina genomfört en shamansk kurs för kvinnors välbefinnande och för att hitta tillbaka till sina rötter.

Hennes arbete går mer och mer mot att göra det möjligt för kvinnor (och män!) från hela världen att frigöra sig från det gamla och att leva nu i sin fulla potential.

Program


Preliminärt dagsprogram

 

Dag 1 Lördag:

15.00 Ankomst och check-in & wellness-samtal

18.30 Mjuk yoga och välkomstcirkel

20.00 Välkomstmiddag

Dag 2 Söndag

08.00 Te & snack

08.30 Meditation

09.30 Vinyasayoga med Carina

11.00 Efter Yoga Juice Bliss

11.30 Brunch Delights

12.30 Tid för behandlingar, wellnesssamtal, avslappning vid poolen.

15.30 Eftermiddagste och snacks

16.00 Avfärd till Benirras för dans i solnedgången med picknick-middag

Dag 3 Måndag

08.00 Te och snack

08.30 Meditation

09.00 Vinyasayoga

11.00 Efter Yoga Juice bliss

11.30 Brunch Delights

12.30 Fri tid för pool, behandlingar eller bara ta det lugnt

15.30 Eftermiddagste och snacks

17.30 Shamanic medicinsk cirkel eller Yinyoga

19.00 Middag

Dag 4 Tisdag

08.00 Te och snack

08.30 Meditation

09.00 Vinyasa Flow-klass

11.00 Efter Yoga Juice Bliss

11.30 Brunch Delights

12.30 Slappna av vid poolen, läs en bok elelr gör det du vill

15.30 Eftermiddagste och snack

16.00 Avfärd för en vandring i naturen

19.00 Middag

Dag 5 Onsdag

08.00 Te och snack

08.30 Meditation

09.00 Kundalini Yoga med Trish & Gongbath

11.00 Efter Yoga Juice Bliss

11.30 Brunch Delights

12.30 Fri tid för pool, behandlingar eller bara ta det lugnt

15.30 Eftermiddagste och snacks

17.30 Yoga slow flow

19.00 Middag

Dag 6 Torsdag 

08.00 Te och snacks

08.30 Meditation

09.00 Vinyasa yoga

13.00 Brunch Delights

14.00 Fri tid för pool, behandlingar eller bara ta det lugnt

15.30 Eftermiddagste och snacks

17.30 Yoga och meditation i solnedgång på magisk klippa

19.00 Middag

Dag 7 Fredag

08.00 Te och snacks

08.30 Avfärd för yoga på stranden

09.00 Strandyoga- snack och bad efter

12.00 Brunch delights

13.00 Fri tid för pool, behandlingar eller bara ta det lugnt

20.00 Middag på restaurang i Santa Gertrudis

Dag 8 Lördag

08.00 Te och snacks

08.30 Meditation

09.00 Yoga- ta med det från mattan ut i dagliga livet

11.00 Frukost

12.00 Utcheckning

Avfärd till flygplatsen 

 

Resefakta

Ingår i resan:
- Boende 7 nätter
- Helpension (vegetarisk organisk mat)
- 2 h morgonyoga varje dag
- 1 kundaliniyoga klasser
- Daglig kvällsklass eller workshop
- 1 timmes massage
- Wellness samtal
- Alla utflykter på ön (se program) 

Ingår ej:
- Flyg
- Transfer från och till flygplatsen
- Eventuella andra behandlingar och utflykter. 

Resa: Flyg till Ibiza (IBZ). Vi rekommenderar att du inte bokar flyg på egen hand innan du fått mail från oss där vi bekräftat att minimiantalet är uppnått. 

Transfer: Transfer kan bokas och kostar 50 EURO per väg/bil. Vi försöker i möjligaste mån samordna transfers. 

Minimiantal: 8 personer

WiFi: Ja

Pool: Ja, öppen året runt. Ej uppvärmd

Yogautrustning: Yogamattor och övriga yogautrustning finns att låna på plats men du är välkomen att ta med din egen om du vill.

Spa: Boendet har inget spa men det finns möjlighet att boka många olika behandlingar

Dricks: Man förväntas inte lämna dricks.

Specialkost: Inga problem att få specialkost. Meddela oss vid bokning.

Åldersgräns: Ingen åldersgräns.

El: Standard EU 2-pin plugg

Valuta: EURO

Kreditkort: Det går inte att betala med kort på boendet. 

Klimat

Datum & priser

DatumNätterResaPris från
2018-05-127Spanien, Ibiza - Transformational yoga & shamanic retreat med KamboSEK 14 000Boka på förfrågan
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Cards Paynova logo
Powered by Travelize