Spanien, Ibiza - Sacred space shamanic yoga experience

Under detta retreat bjuder vi in dig att lära dig om dig själv, ditt förhållande till din verklighet och dina drömmar. Det här är en tid att återansluta med din sanna natur och essens. Detta kan ses som en ny början och en start för en ny livsstil. Du kommer att återfå fotfästet på din väg framåt. 

Naturligtvis är det också en vecka med avkoppling och nöje, du är på semester och njuter av en lärande upplevelse, du kan även njuta av en massage, lokala färska ekologiska måltider och djup sömn. Du behöver inte tänka på komfort, det kommer att finnas där för dig i överflöd, alla mindre detaljer som gör att du känner dig lugn, så du kan göra ditt inre arbete.

Vi börjar varje morgon med solmeditation; du lär dig att hålla fokus inåt för att förbereda dig för vidare träning. Vår morgon fortsätter med soulful chanting och en dynamisk vinyasa, inspirerad av gamla shamanic praxis. Avsikten är att du och din kropp ska vara vakna, lugna och balanserade.

Pris från:
SEK 18 750
Boka resa

Boende & mat

Under retreat bor ni i Villa Ses Palmeres som har fått sitt namn från dom två palmera som majestätiskt står vid huset. Villan ligger inbäddad vid sidan av en kulle med utsikt över den djupt gröna och blommande Ibiza dalen. Du kommer att vakna till doften av jasmin och ett mjukt solljus som letar sig in genom fönstret i dom vackra sovrummen. 

Villan är utvald för sin höga standard och lyxiga stil och du kommer att stortrivas här medan du lär dig massor av nya saker. 

Menyn är utformad för att stödja yoga och läkning och för att eliminera toxiner från ditt system. Maten är växtbaserad med möjlighet att lägga till ägg eller någon lokal getost på begäran. Vår glada kock kommer att ge dig smaker från ön genom att använda färgglada och ekologiska grönsaker, frukter och örter. Vi är väldigt exalterade för att du ska få ta del av denna kost, vi lär oss att minska matsmältningsproblem så som uppblåsthet och ett mer medvetet sätt att äta, det gör verkligen en skillnad.

Yoga & lärare

Vi börjar varje morgon med solmeditation; du lär dig att hålla fokus inåt för att förbereda dig för vidare träning. Vår morgon fortsätter med soulful chanting och en dynamisk vinyasa, inspirerad av gamla shamanic praxis. Avsikten är att du och din kropp ska vara vakna, lugna och balanserade.

Varje dag kommer du att lära dig hur man skapar heligt utrymme, utföra ritualer, ceremonier och inre förbindelse, och hur man energiskt rensar hemmet, arbetsutrymmet, obehag i andra och dig själv.

Varje kväll kommer vi att träffas för att lära oss praktisk shamanism och hur vi ska ta helande in i ditt liv och livet för dem som söker helande. Vi kommer att dela med oss av kunskap och ge visdom i konsten att släppa ut din smärta och att arbeta mot det era hjärtan begär. Du kommer att utforska och förstå hur du ska komma åt hjärtat, ditt hjärtas önskningar och ditt eget öde. Du kommer att bekanta dig med maginens heliga konst; den mystiska bindande kraften bakom allt.

Du kommer att introduceras till några chants (sånger) och lära sig om deras mening. Vi kommer att uppleva de positiva effekterna de har på sinnet. Det kommer finnas tid för dans och rörelse tillsammans, utforska ön och hitta din egen tysta plats.

Vi kommer att sayoga ibizamlas för att säkert uppleva växtmedicin i avsikt att öppna våra hjärtan och våra sinnen till vår egen inre sanning, vilket i grunden är vad detta retreat är till för.ibiza shamanic retreat

Under retreatet kommer ni ha två olika lärare, Carina och Faye. 

Carina som är född i Österrike flyttade från London till Ibiza och hittade sitt hem här. Efter att ha lett många yogaretreat på Ibiza för Ibizas mest kända retreat anordnare tyckte Carina att det var dags att växa och gå vidare och har därför på senare tid tagit fram och hållit i sina egna retreat. Utav en passion för natur och den mystiska världen föddes sacred space retreaten. På den snabbt växande yogaretreat marknaden ville hon erbjuda något annorlunda, med en gnista; en känsla av spänning, frihet och unikhet. Carinas kreativa tillvägagångssätt i yogakurserna och hennes glada energi inspirerar till att tända ljuset i dig själv och bli den bästa versionen du kan vara!

Carina är 200h Yoga Alliance certifierad i Hatha / Vinyasa Yoga, men lär också ut Yin Yoga och mantrasång som är en stor del av hennes klasser och retreater.

Faye har alltid dragits till shamanism och jordenergier; Ända sedan hon var barn har hon upplevt olika fenomen i den naturliga världen och började arbeta med kristaller när hon var 6 år gammal. Under 2002 lärde Faye sig traditionella Usui Reiki och fortsatte sedan för att utforska olika skolor, gå med i det teosofiska samhället och ett healing nätverk. 

Resefakta

Ingår i priset:
- Boende 5 nätter i delat dubbelrum, enkelrum mot tillägg. 
- 3 timmars morgonklass med meditation, chanting och vinyasayoga
- Shamanic workshop med Faye varje kväll
- Dagliga andningsövningar
- Vegansk helpension
- Samtal och 1:1 livscoaching med Faye eller Carina
- Öppningsceremoni och avslutningsceremoni

Ingår inte i priset:
- Flygbiljett
- Transfer
- Eventulla utflykter utöver programmet

Enkelrum: Eget sovrum kan bokas mot pristillägg som du ser när du klickar på Boka på förfrågan (innan du fyller i något)

Resa:  Flyg till Ibiza. 

Transfer: Transfer ingår ej men vi kan hjälpa till att boka taxitransfer. Transfer kostar 50 EURO per bil/ väg. 

WiFi: Ja

Pool: Ja

Yogautrustning: Allt som behövs finns på plats, men ta gärna med egen yogamatta om du vill. 

Dricks: Fungerar ungefär som i Sverige på restauranger, är man inte missnöjd så lägger man lite dricks. 

Specialkost: Säg till vid bokning om du behöver någon form av specialkost.

Åldersgräns: Nej

El: 220 V, Europlug fungerar, d v s ingen adapter behövs normalt för vanliga svenska elkontakter.

Lokal valuta: Euro

Kreditkort: Accepteras inte på boendet, men i de flesta butiker och restauranger.

Program

Preliminärt dagsprogram: 

08:00 Te & yogi frukost
08:30 Meditation & chanting
09:00 Yoga
11:30 Brunch
12:30 Fri tid
16:00 Eftermiddagste och snacks
17:00 Shamanic kvällsklass
19:30 Middag

Datum & priser

DatumNätterResaPris från
2019-04-205Spanien, Ibiza - Sacred space shamanic yoga experienceSEK 18 750Boka på förfrågan
DatumNätterResaPris från
2019-05-045Spanien, Ibiza - Sacred space shamanic yoga experienceSEK 19 850Boka på förfrågan
DatumNätterResaPris från
2019-09-075Spanien, Ibiza - Sacred space shamanic yoga experienceSEK 22 050Boka på förfrågan
DatumNätterResaPris från
2019-09-285Spanien, Ibiza - Sacred space shamanic yoga experienceSEK 19 850Boka på förfrågan
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Cards Paynova logo
Powered by Travelize