Spanien, Ibiza – Sacred Space Shamanic Yoga Experience

Under detta retreat bjuder vi in dig att lära dig om dig själv, ditt förhållande till din verklighet och dina drömmar. Det här är en tid att återansluta med din sanna natur och essens. Detta kan ses som en ny början och en start för en ny livsstil.

Naturligtvis är det också en vecka med avkoppling och nöje, du är på semester och njuter av en lärande upplevelse, du kan även njuta av massage, lokala färska ekologiska måltider och djup sömn. Du behöver inte tänka på komfort, det kommer att finnas där för dig i överflöd, alla mindre detaljer som gör att du känner dig lugn, så du kan göra ditt inre arbete.

Vi börjar varje morgon med solmeditation; du lär dig att hålla fokus inåt för att förbereda dig för vidare träning. Vår morgon fortsätter med chanting och en dynamisk vinyasa, inspirerad av gamla shamaniska praktiker. Avsikten är att du och din kropp ska vara vaken, lugn och balanserad.

Pris från:
SEK 19 850
Boka resa

Program

Preliminärt dagsprogram: 

08:00 Te & yogisk frukost
08:30 Meditation & chanting
09:00 Yoga
11:30 Brunch
12:30 Fri tid
16:00 Eftermiddagste och snacks
17:00 Shamanisk kvällsklass
19:30 Middag

Boende & mat

Ni bor i Villa Ses Palmeres som har fått sitt namn från dom två palmerna som majestätiskt står vid huset. Villan ligger inbäddad vid sidan av en kulle med utsikt över den djupt gröna och blommande Ibiza-dalen. Du kommer att vakna till doften av jasmin och ett mjukt solljus som letar sig in genom fönstret i de vackra sovrummen. 

Villan är utvald för sin höga standard och lyxiga stil och du kommer att stortrivas här medan du lär dig massor av nya saker. 

Menyn är utformad för att stödja yoga och läkning och för att minska toxinerna i din kropp. Maten är vegansk med möjlighet att lägga till ägg eller någon lokal getost på begäran. Den glada kocken kommer att ge dig smaker från ön genom att använda färgrika och ekologiska grönsaker, frukter och örter. Du lär dig hur man minskar matsmältningsproblem så som uppblåsthet och du får ett mer medvetet sätt att äta, det gör verkligen skillnad.

Yoga & lärare

Vi börjar varje morgon med solmeditation, du lär dig att hålla fokus inåt för att förbereda dig för vidare träning. Vår morgon fortsätter med själfull chanting och en dynamisk vinyasa, inspirerad av gamla shamaniska tekniker. Avsikten är att du och din kropp ska vara vaken, lugn och balanserad.

Varje dag kommer du att lära dig hur man skapar andligt utrymme, utföra ritualer och ceremonier, och hur man rensar ditt inre från obehag.

Varje kväll kommer vi att träffas för att lära oss praktisk shamanism och hur vi ska ta helande in i ditt liv. Du kommer att utforska och förstå hur du ska komma åt hjärtat, ditt hjärtas önskningar och ditt eget öde. Du kommer att bekanta dig med magins heliga konst; den mystiska bindande kraften bakom allt.

Du kommer att introduceras till några sånger och lära sig om deras mening. Vi kommer att uppleva de positiva effekterna de har på sinnet. Det kommer finnas tid för dans och rörelse tillsammans, och även att utforska ön och hitta din egen tysta plats.

Du kommer att yoga ibizapå ett säkert sätt få uppleva växtbaserad medicin i avsikt att öppna ditt hjärta och ditt sinne till din egen inre sanning, vilket i grunden är vad detta retreat är till för.ibiza shamanic retreat

Under retreatet kommer ni ha två olika lärare, Carina och Faye. 

Carina som är född i Österrike flyttade från London till Ibiza och hittade sitt hem här. Efter att ha lett många yogaretreat på Ibiza för Ibizas mest kända retreatarrangörer tyckte Carina att det var dags att växa och gå vidare och har därför på senare tid tagit fram och hållit i sina egna retreat. Från en passion för natur och den mystiska världen föddes Sacred Space-retreaten. På den snabbt växande yogaretreat-marknaden ville hon erbjuda något annorlunda, med en gnista, en känsla av spänning, frihet och unikhet. Carinas kreativa tillvägagångssätt i yogakurserna och hennes glada energi inspirerar till att tända ljuset i dig själv och bli den bästa versionen du kan vara!

Carina är 200h Yoga Alliance-certifierad i Hatha / Vinyasa Yoga, men lär också ut Yin Yoga och mantrasång som är en stor del av hennes klasser och retreater.

Faye har alltid dragits till shamanism och jordenergier; Ända sedan hon var barn har hon upplevt olika fenomen i den naturliga världen och började arbeta med kristaller när hon var 6 år gammal. Under 2002 lärde Faye sig traditionell Usui Reiki och fortsatte sedan för att utforska olika skolor, gå med i det teosofiska samhället och ett healing-nätverk. 

Resefakta

Ingår i priset:
- Boende 5 nätter i delat dubbelrum, enkelrum mot tillägg. 
- 3 timmars morgonklass med meditation, chanting och Vinyasayoga
- Shamanisk workshop med Faye varje kväll
- Dagliga andningsövningar
- Vegansk helpension
- Samtal och 1:1 livscoaching med Faye eller Carina
- Öppningsceremoni och avslutningsceremoni

Ingår inte i priset:
- Flygbiljett
- Transfer
- Eventulla utflykter utöver programmet

Enkelrum: Eget sovrum kan bokas mot pristillägg som du ser när du klickar på Boka på förfrågan (innan du fyller i något).

Resa:  Flyg till Ibiza. 

Transfer: Transfer ingår ej men vi kan hjälpa till att boka taxitransfer. Transfer kostar 50 EURO per bil/ väg. 

WiFi: Ja

Pool: Ja

Yogautrustning: Allt som behövs finns på plats, men ta gärna med egen yogamatta om du vill. 

Dricks: Fungerar ungefär som i Sverige på restauranger, är man inte missnöjd så lägger man lite dricks. 

Specialkost: Säg till vid bokning om du behöver någon form av specialkost.

Åldersgräns: Nej

El: 220 V, Europlug fungerar, d v s ingen adapter behövs normalt för vanliga svenska elkontakter.

Lokal valuta: Euro

Kreditkort: Accepteras inte på boendet, men i de flesta butiker och restauranger.

Klimatkompensation

Du kan enkelt klimatkompensera din resa direkt hos oss när du fyller i din bokning, och du ser där direkt vad det kostar. Vi samarbetar med svenska GoCLimateNeutral och beloppet går till att byta ut ved- och kolspisar till soldrivna spisar på kinesiska landsbygden i ett FN-certifierat klimatprojekt som har certifieringen Gold Standard. Om du vill dyka djupare i klimatkompensationen hittar du mer info här.

Resegaranti

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet enligt Paketreselagen vilket garanterar att du får tillbaka dina pengar om resan ställs in eller avbryts i förtid. En arrangör som säljer en resa utan att ha ställt resegaranti begår ett lagbrott.
Läs mer >>

Klimat

Datum & priser

DatumNätterResaPris från
2019-09-285Spanien, Ibiza - Sacred space shamanic yoga experienceSEK 19 850Boka på förfrågan
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Cards Paynova logo
Powered by Travelize