Spanien - Ashtanga Yoga Retreat med Yogashala Stockholm och Lisa Lalér

Följ med oss till en vacker spansk "yogafinca" utanför Malaga för en veckas Ashtanga Yoga Retreat


Resan vänder sig både till dig som har gått en Ashtangayoga grundkurs eller liknande och till dig som har en etablerad och regelbunden Mysorestyle-utövning och som vill fördjupa din praktik och förståelse av yoga under en intensiv vecka. Lisa Lalér och Lina Ahlström ansvarar för yogaprogrammet. 

Kursen hålls i Spanien utanför Malaga på en vacker spansk finca som uteslutande tar emot yogagrupper från hela världen. Den stora moderna yogasalen är något alldeles extra.

Vi har exklusivitet till hela stället under denna vecka. Njut av poolen, solen och omgivningen mellan yogapassen varje morgon och kväll. Eller ta en dryg halvtimmes promenad ner till stranden.

Klasserna leds av Lisa Lalér som är en rutinerad Ashtanga-lärare.

Pris från:
SEK 13 600
Boka resa

Boende & mat

Boende & mat

Gården ligger lantligt och avskilt, i ett andalusiskt paradis där tystnad råder och naturen dominerar. Den ligger omgivet av bergets tystnad och med underbar havsutsikt i fonden. Gården består av totalt ca 3 hektar på den spanska landsbygden, och ändå är det bara 20 minuter från Malaga flygplats.

Atmosfären är familjär, servicen av hög kvalitet, och trädgården med små hörn och olika "rum" gör detta till en idealisk plats för ett yogaretreat.

Det finns 20 rum vissa med dubbelsäng och vissa med två separata sängar. Vart och ett har individuell inredning med särskild tanke på färg, harmoni och balans med miljön. Alla rum har eget badrum, hårtork och välkomstprodukter, luftkonditionering och värme, och vart och ett med privat uteplats, antingen veranda eller terrass med underbar utsikt över trädgården, omgivande kullar eller ner i dalen till havet beroende på rummets läge i huset.

Program/schema

Program/schema

Preliminärt dagsprogram (kan komma att ändras på grund av lokala omständigheter eller gruppens önskemål):

Morgon-te eller kaffe
07.00-09.00 Yogaklass
09.00 Frukost därefter fri tid (sol & bad, pool, promenad till stranden etc.)
13.00 Lunch därefter fri tid
16.30-17.00 Yoga
19.00 Middag 

Yoga & lärare

Yoga & lärare

Veckan kommer att bestå av mysore-klasser varje morgon mellan kl 07:00-09:00, samt fem eftermiddagsklasser på cirka 1,5 tim där vi fördjupar oss i enkla pranayama-övningar, teknik och yogafilosofi.

Vi håller till i det fina yogarummet med utsikt över grönskan genom stora glasfönster.

Din lärare

Undervisningen leds av Lisa Lalér som är KPJAYI Level 2 auktoriserad Ashtangayoga-lärare. Lisa har sedan 2004 tillbringat mycket tid för studier i Mysore i Indien hos sin lärare R. Sharath Jois och hans morfar, Ashtangayogans Guru Sri K Pattbhi Jois. Under sina resor i Mysore har Lisa även studerat sanskrit och yogafilosofi. Lisa driver tillsammans med sin syster Lotta yogastudion Yogashala Stockholm sedan 2009. 

Om du har frågor gällande din yogautövning så kontaktar du Lisa på lisa.laler@comhem.se .

Klimat

Resefakta

Ingår i resan:
- Boende 7 nätter
- Vegatarisk helpension (frukost, lätt lunch och middag)
- Alla yogasessioner
- Gemensam grupptransfer från och till flygplatsen (detta kan innebära att du kan få invänta andra resenärer vid ankomsten eller att du får åka tdigare till flygplatsen på avresedagen)

Ingår ej:
- Flyg
- Utflykter och aktiviteter

Resa: Flyg till Malaga (AGP). Du kan boka flyg själv online , men vi hjälper dig gärna om du vill. Vår flygbokningsavgift är 300 SEK per person. Boka inte flyg innan du fått information om att minimiantalet deltagare (15 st) är uppnått.

Transfer: Gemensam grupptransfer från och till flygplatsen ingår. När det är dags att boka flyg informerar vi om lämpliga flyg och därefter bestäms transfertiden.

WiFi: Ja, finns på hela gården, men det kan vara svag signal i vissa rum.

Pool: Ja. Ej uppvärmd utöver solinstrålningen. 

Yogautrustning: Yogamattor och all övrig yogautrustning finns att låna på plats, men du är välkomen att ta med din egen matta om du vill.

Spa: Det finns under veckan möjlighet att boka massage.. 

Dricks: Dricks förväntas inte. 

Specialkost: Inga problem att få specialkost i dom flesta fall. Meddela vid bokning.

Åldersgräns: Ingen åldersgräns. 

El: Standard EU 2-pin plugg

Valuta: Euro

Kreditkort: Det går bra att betala med kreditkort. på hotellet.

Ensamresenärer: Vi försöker i möjligaste mån placera ensamresenärer i delat dubbelrum, men om det inte finns någon att dela rum med måste du kanske betala enkelrumstillägg. 

Datum & priser

DatumNätterResaPris från
2019-04-067Spanien - Ashtanga Yoga Retreat med Yogashala Stockholm och Lisa LalérSEK 13 600Boka på förfrågan
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Cards Paynova logo
Powered by Travelize