Skip to main content

Online-retreat med Didi

Välkomna på Bara Vara Online Retreat!

Var med på något av datumen nedan och sedan precis när och var du vill!


Vi lever i en märklig tid där inget är som vanligt. Detta är inte heller ett vanligt retreat. Utan ett retreat där du kan vara hemma i pyjamas och raggsockar och yoga, meditera, äta bra mat, få inspiration, träffa nya människor och lära dig nya saker.

Att göra saker online kan vara en utmaning. Ibland blir det inte gjort. Men under det här online-retreatet hjälper vi dig med scheman, påminnelser, förberedelser och mycket annat så att du kan vara fokuserad och följa med genom hela retreatet. Du kommer få mycket mer ut av det här retreatet än du kan ana.

 


Längtar du efter en fördjupning? Inte bara en yogaklass här och där. Utan att verkligen fokusera ett par dagar på att ta hand om dig själv och göra sånt som får dig att känna lugn och ro och den där inre, djupa tillfredsställelsen när allt är som det ska. Då är detta en chans till ett retreat hemifrån ditt eget hus. Du behöver inte resa någonstans - ja, i varje fall inte fysiskt.

Vi kallar det Bara Vara Online Retreat just därför att du bara kan vara. Du kan bara vara hemma och hålla avstånd, du kan bara vara dig själv hemma i ditt eget vardagsrum och du kan bara vara just som du är just nu.

Efter att du har gjort ditt retreat kommer alla yogaklasser, workshops, material etc. ligga uppe på Facebook och du kan gå tillbaka till det här retreatet och göra delar av det eller hela retreatet igen och igen.

Under retreatet kommer det vara flera spännande workshops utöver yoga och meditationspraktiserandet. Tre tillfällen med Enneagrammet, två tillfällen då vi pratar om meditation och du får chans att lära dig grunderna till meditation samt en workshop om yogisk kost och detox.

Fritextsökning

Hur går online-retreaten till?

Bara Vara Online Retreat kommer att ske i en privat, dold grupp på Facebook där alla workshops, information etc. kommer läggas upp enligt ett schema. Känner du att det känns struligt och behöver teknisk hjälp så finns det hjälp att få och du kan bli guidad i rätt riktning.

Didi kommer finnas tillgänglig både på telefon och genom Facebook under hela retreatet. 

När du anmäler dig till retreatet så kommer du att få namnet till Facebookgruppen och du behöver då ansöka om insläpp i gruppen. Efter det får du all information, material och guidning direkt genom Facebookgruppen.

Varmt välkomna på en ny och spännande upplevelse! 
 

Allt detta ingår!

 • Yoga och meditera tillsammans direkt från ditt eget vardagsrum.
 • Datumen nedan är Didi med live och leder meditationer, frågestunder och reflektionsteman MEN du kan göra retreatet NÄR DU VILL efter det och dessutom hur många gånger du vill! Hela retreaten och allt innehåll kommer alltid finnas tillgängligt för dig. 
 • Flera spännande workshops om meditation, Enneagrammet samt yogisk mat och detox. Du väljer det som du vill vara med på.
 • Enneagrammet är en modell för personlig utveckling som beskriver dina omedvetna mönster och hjälper dig att få mer förståelse för dig själv och även för andra. Eva Ekman som var en av de första att ta Enneagrammet till Sverige ger dig tre spännande workshopar.
 • Vill du börja äta bättre och saknar inspiration? Du får en 4-dagarsmeny med massor av smarriga recept (frukostar, luncher, mellanmål och middagar) och inköpslista! Bara att åka och handla, följa recepten och börja lära dig nya rätter.
 • Du får 7 yogaklasser och 7 meditationsstunder som kommer ligga uppe på nätet och som du kan gå tillbaka till igen och igen när du har lust att yoga hemma.
 • Vill du röra på dig mer och samtidigt ha roligt! Sophie, som har sysslat med dans hela sitt liv tar oss med på tre roliga låtar då vi får dansa, röra på kroppen och bara ha kul.
 • Har du frågor och funderingar? Skriv till Didi eller ring! Under retreatet träffas ni varje kväll och checkar in och mediterar tillsammans. 
 • Du får en inspelad låt med mantrasång från Didi som du kan lägga in i din telefon och sätta som väckarklocka!😉
 • Retreatet kommer att ske i en privat, stängd grupp på Facebook där alla workshops, information etc kommer läggas upp enligt schemat. Behöver du teknisk hjälp är det bara att höra av dig. 
 • Kostnaden för hela retreatet och all information är 1350 SEK. Du kan återanvända allt hur många gånger du vill.
 • Använd friskvårdsbidraget för 2021 och få friskvård för hela året!
   

Mjuk yoga

Mjuk yoga

Du får sju yogaklasser som kommer att ligga uppe i Facebook-gruppen för alltid och som du kan gå tillbaka till igen och igen när du har lust att yoga hemma.

Yogan som vi praktiserar är lugn och mjuk och designad för att ge dig den där djupa återhämtningen. Ditt nervsystem blir stärkt och mer redo för de utmaningar som livet kan innebära. Den lugna yogan har en läkande och stärkande effekt som vi här i väst bara är i början av att upptäcka.

Det blir tre yinyoga-klasser, en återhämtningsyogaklass, en medicinsk yogaklass och två rajadhirajayoga-/viniyoga-klasser under Bara Vara-retreatet.


 

Guidad meditation

Guidad meditation

Varje morgon och kväll sänder Didi live på Facebook och guidar er igenom olika slags meditationer. Allteftersom dagarna går byggs det på mer och mer kunskap runt meditation och praktiserandet. Du får även lära dig ett universellt mantra som Didi kommer att spela och sjunga och som du kan meditera till. 
Du får även en djupare insikt i vad meditation är samt hur vårt sinne fungerar och vad det egentligen är.

Kost-inspiration

Vill du börja äta bättre och saknar inspiration? Vill du äta vegansk och vegetariskt men du vet inte vad för ingredienser du ska köpa?

Du vet inte hur du ska planera och hur mycket av allt man äter? Behöver du nya recept så att du får inspiration och kan laga den där maten som du egentligen vill äta?

Innan retreatet får du en 4-dagarsmeny med flera smarriga och spännande recept samt en komplett inköpslista. Där ingår frukost, lunch och middag samt en del efterrätter, mellanmål och lite annat.

Om du vill kan du handla hem allt på inköpslistan och sedan bara laga maten direkt från menyn under ditt retreat.

Rolig dans

Rolig dans

Vill du röra på dig mer och samtidigt ha roligt!?  Sophie Kjellshög är en professionell dansare och har sysslat med dans hela sitt liv. Hon tar oss med på tre roliga låtar då vi får dansa, röra på kroppen och bara ha kul!

Mantraväckning

En signatur på Didis yogaretreat är att hon går runt och spelar gitarr och sjunger ett mantra för att väcka deltagarna. Därför har hon nu spelat in en sång med mantra och lite naturljud som man kan lägga in på telefonen och använda som väckning.

Enneagrammet

Enneagrammet är en modell för personlig utveckling som beskriver dina omedvetna mönster och hjälper dig att få mer förståelse för dig själv och även för andra. Enneagrammet visar på de inre motivationer som vi alla har och hjälper oss bli medvetna om de underliggande skälen till vårt beteende. Enneagrammet hjälper oss få större medkänsla för människorna runt om oss.

Eva Ekman som var en av de första att ta Enneagrammet till Sverige kommer att ge dig en introduktion till Enneagrammet så att du förstår grunderna.

Datum & priser

DatumDagarResaPris från
2021-03-184Bara Vara Online Retreat med DidiSEK 1 350Boka på förfrågan
Kontakta oss
Adress:
InShape Travel
Norra Catalinagränd 17
183 68 TÄBY