Skip to main content

Sverige, Dalarna – My Sprit Sound Yoga yogalärarutbildning

| Startar 2022-09-02 |

Holistiskt & integrerat yogalärarprogram 

Denna yogalärarutbildning är kvalitetssäkrad av KRY, Kroppsterapeuternas yrkesförbund och är helhetsinriktad, kontextorienterad, djupgående och omfattande. KRY-certifieringen  innebär att elever som går MSY-utbildningen är försäkrade under utbildningen och kan vid godkänd utbildning bli kvalitetssäkrad medlem i förbundet. 

Myspiritsoundyoga och Livshälsas utvecklande och transformerande yogalärarutbildningsresa med fokus på yogaterapi och utvecklingsprocesser individuellt och i grupp under 1,5 år. 

Utbildningen har funnits sen 2003 och är godkänd av kroppsterapeuternas yrkesförbund . Passar för alla som vill hitta sig själv och börja ett nytt kapitel i livet,, ta hand om sig själva, återhämta sig, få stöd i att sadla om, arbeta och leva holistiskt med yogan, utvecklas både känslomässigt, mentalt som andligt, frigöra sin livsenergi & leva sin potential i livet.

Utbildningen sker under 13 moduler både online och IRL. Tre av modulerna är 9 dagarsretreat på sköna Levagården i Älvdalen

Utbildningen leds av Minanda Fritz (läs mer nedan) och sker delvis online.

"Minanda är en varm och tydlig kursledare som blandar ett andligt djup med färsk evidensbaserad kunskap. Perfekt kombination för mig. Dessutom upplevde jag att inlärningen och sessionerna blir väldigt inkännande, att de sker på mina villkor. Vilket då stärker den transformerande kraften. I kombination med de EMCT sessioner jag haft med Minanda så känner jag nu mer hopp om framtiden.”
EMCT studerande 2020

Läs mer här >>

Kontakta Minanda Fritz för mer information: 
Mobil +46 70 467 8277
Epost: minanda@livshalsa.se

Fritextsökning

Om Minanda Fritz

Minanda arrangerar retreats, kurser och utbildningar på egna kursgården Levagården i Dalarna samt online.

Minanda har undervisat och väglett i tanke- och känslohantering samt traumabearbetning under mer än 20 år. Hon förmedlar kunskapen om vad känslor och tankar verkligen är och inspirerar till att förändra det du verkligen vill förändra och skapa i livet.

Minanda har en gedigen akademisk utbildning med en magister inom ergonomi med fokus på stressprevention, en fil. kand. i psykologi och är KBT-terapeut med missbruk som inriktning. Minanda Fritz har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med individer och grupper samt 25 års klinisk erfarenhet av klienter i individuell rådgivning och ca 10 000 timmar empirisk erfarenhet av terapi.

Minanda har en förkärlek för att arbeta med helheten runt individen och har under åren byggt upp stor erfarenhet och bra resultat inom bl a livskriser, traumabearbetning, sorgeprocesser, par-terapi, utbrändhet, ångestproblematik och missbruk.

Läs mer om Minanda >>

Tidningsartiklar om Minanda Fritz

Viktig information

Om du har frågor om utbildningen kontakta Minanda Fritz som driver Levagården samt leder och ansvarar för utbildningen.

InShape Travel agerar endast som administratör av anmälningarna till denna utbildning och har inget ansvar för utbildningen i sig, dokumentation, boende eller övriga delar av innehållet.

Utbildningen täcks inte av Paketreselagen eller Resegaranti, och InShape Travels resevillkor gäller således inte här, och vi hänvisar till utbildningsarrangörens hemsida för beskrivning av utbildningens innehåll samt för betalnings- och övriga villkor. 

Efter godkänd ansökan skickas faktura.

Kontakta oss
Adress:
InShape Travel
Norra Catalinagränd 17
183 68 TÄBY