Kroatien, Brac – Yogaresa till Supetar med Rebecka Magnusson

Häng med till fantastiska Kroatien och ön Brac. Här kommer vi spendera härliga rofyllda dagar med yoga, sol och bad, Tanken är att vi ska ge oss själva tillfälle att landa, stressa ner och gå in i våra kroppar och vår yoga praktik.Vi kommer bo på Hotel Bluesun Resort Velaris i Supetar som också erbjuder en njutfull spa-avdelning (till självkostnadspris). 

Supetar är en liten stad på ön och är också dess centrum. Den här staden charmar dig med sin enkelhet och skönhet. Det är ett perfekt resmål för den som vill njuta av det rika kulturarvet och vacker natur. Staden har länge varit ett populärt turistmål på grund av dess vackra och långa sandstränder, omgivna av pinjeträd. Stränderna i Supetar är steniga, sandiga och helt fantastiska!

Pris från:
SEK 8 400
Boka resa

Boende & mat

Bluesun resort velaris ligger 4 minuters promenad från stranden och 10 minuters promenad från centrala Supetar. Anläggningen ligger i en vacker park med mer än 16 000 medelhavsväxter. Den stora trädgården med sina många blommor och pinjeträd inbjuder till lugna promenader. Alla rum har luftkonditionering med satellit-TV och är bekvämt inredda med eget badrum och ett kylskåp.

Anläggningen har ett spa med bubbelpool, bastu och massageavdelning mot en avgift. Det finns även ett gym och en tennisbanan. Det går också bra att hyra cyklar.

Resort Velaris restaurang erbjuder medelhavsrätter i matsalen eller på terrassen. Här serveras rätter tillagade med hemodlad frukt och grönsaker samt hemlagad marmelad, bröd, kakor och olivolja. Det finns också en bar med en omfattande vinlista på Resort Velaris.
 

Yoga & din lärare

Vi kommer vara ute och yoga hela veckan och ta del av naturens element och krafter. Så glöm ej att klä dig efter väder. Om det skulle regna någon dag söker vi skydd på ett mysigt hak och dyker in i den yogiska filosofins värld. 

Rebecka Magnusson är utbildad yogalärare med Ashtangayoga i grunden. Hon har över tio års erfarenhet och har undervisat i yoga sedan 2007 efter sin 200 RYT certifikation hos It’s Yoga. Rebecka har också gått TT Rocket utbildning 100 RYT (en blandning av Ashtangayogans tre första serier) samt genomfört Chakra- och Yinyoga utbildning. 

Hennes sätt att undervisa är pedagogiskt och varierande. Allt från dynamisk utmanade vinyasa flow till mjuk och avslappnande yin och harmonisk yoga.

Rebecka reser gärna världen runt för att både undervisa och undervisas. Genom resor till när och fjärran har hon tränat för erfarna yogalärare, så som Sharath Jois, Kino MacGregor, Petri Räisänen, Richard Freeman, David Swenson, Ellen Johannessen och Jörgen Christiansson.

Rebecka ser yogan som ett livselixir, ett sätt att rena kropp och sinne, lära känna sig själv, bli medveten om sin andning och acceptera tillståndet i nuet. Rebecka lär sina elever att bestrida sina rädslor, och att utvecklas både mentalt och fysiskt. I hennes klasser passar både nybörjare in, lika väl som de med mer yoga erfarenhet. Det blir en personlig praktik för alla som är med.

Förutom hennes roll som yogalärare är Rebecka diplomerad massör, ayurveda och  spaterapeut samt hälsocoach. Hon är en uppskattad terapeut som ser hela människan och ger fantastiska behandlingar som kan vara både avslappnade, djupgående och frigörande.

Resefakta

Inkluderat i resans pris: 
-Transfer till och från flygplatsen med kollektivtrafik
-6 nätter på Bluesun resort velaris
- 6 st Frukost
- 6 st Middag
-12 st yoga/mediations pass
Delat dubbelrum 8400 Sek
Enkelrum mot tillägg  + 2800 Sek)

Ej Inkluderat
- Flyg
- Övriga aktiviteter och tillval
- Luncher

Minimiantal: 4-5

WiFi: Ja, i vissa av hotellets utrymmen

Pool: Ja

Yogautrustning: Nej, ta med egen yogamatta

Spa: Ja (ej inkluderat)

Dricks: Efter eget tycke

Specialkost: Möljligt, meddela vid bokning

Valuta: Kuna

Kreditkort: Accepteras

Elektricitet: Spänning: 230 V. Frekvens: 50 Hz. Typ av stickkontakt: C, F.

Behövs adapter: Nej, svenskar behöver inte adapter.

Program

Preliminärt program

30 september - Gemensam transfer runt 12.00 med kollektivtrafik. Buss till Split ca 30 min, Färja till Brac ca 50 min, till sist en 10 min promenad till hotellet.

När vi kommer fram är det incheckning på hotellet.

18.00 Jordande yoga pass
20.00 Middag på hotellet.

1-5 oktober
7.30 Yoga (Light vinyasaflow)
9.00 Frukost
Egentid
18.00 Yoga (Yin/meditaion)
20.00 Middag på hotellet

En av dagarna blir det utflykt till Split för de som vill (till självkostandspris): Utflykt till Split. En utmärkt dagsutflykt är att ta en  tur i Split, det är lätt att ta sig med färja mellan Brac och fastlandet. Staden är byggd mitt bland resterna av Diocletianus palats som finns med på UNESCO’s världsarvslista sedan 1979 och det finns massor med sevärdheter, caféer och restauranger men även bra shopping. 

6 oktober
7.30 Yoga, vinyasa
9.00 Frukost

Gemensam transfer med lokaltrafik till flygplatsen 

 

Datum & priser

DatumNätterResaPris från
2018-09-306Kroatien, Brac - Yogaresa till Supetar med Rebecka MagnussonSEK 8 400Boka på förfrågan
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Cards Paynova logo
Powered by Travelize