Grekland, Santorini – Yoga & Pilates Retreat

yoga holiday santorini greece
yogaresa santorini grekland
yoga holiday santorini greece
yogaresa santorini grekland

Under denna vecka får du  inspiration och utveckling genom klasser i yoga och pilates och lugn meditation på ett ovanligt vackert resmål, den grekiska ön Santorini.

De erfarna instruktörerna kommer skapa ett omväxlande program med välmående och utveckling i fokus. 

Kompletterat med bekvämt boende och fräscha organiska måltider blir detta en vecka som kommer ge dig mycket energi och inspiration att ta med hem. 

Genom den energi som det vackra Santorini ger, de utmärkta klasserna och den grekiska solen kommer du längta tillbaka.

Pris från:
SEK 12 500
Boka resa

Dina instruktörer

Rachel Blunt

Rachel älskar att uppmuntra till lekfullhet inom sin yogaträning, hennes klasser och livet. Hon har undervisat på heltid sedan 2006, värd för sina egna retreat och utforskat världen. Hon har en rik yogahistoria, utbildad direkt av mästare och är en inspirerande utövare och källa till glädje för alla runt omkring sig.
Du kan förvänta dig att öva allt från Hatha till Vinyasa till Yin till Partner Yoga och allt med några skratt på vägen. Rachels välkomnande natur, hennes berättelser och hennes vänliga och soliga personlighet gör henne till den perfekta värden för denna vackra plats och detta retreat. 

Jo Dombernowsky

Jo är en hängiven utövare och inspirerande Pilates-instruktör. Hennes klasser fokuserar starkt på att förstå rätt form, kroppsmedvetenhet och kroppssynergi, vilket ger eleverna förståelse och färdighet att utvecklas i sina Pilates kunskaper säkert och snabbt. Hennes klasser är roliga och utmanande och kompletterar yogaprogrammet väl.

Hon är också utövare av Ayurveda och kommer att finnas tillgänglig hela veckan för att diskutera näring och ayurveda.

Jos passion för välbefinnande lyser igenom allt hon gör och hon kan inte vänta med att dela det med dig på fantastiska Santorini!

Program

Flow & Restorative Yoga Retreat (med reservation för ändringar)

   Morgon    Eftermiddag
 Lördag          Ankomst            Mjuk yoga | middag
 Söndag  Yoga & genomgång av veckan | Frukost             Pilates | Guidad meditation | Middag
 Måndag  Yoga | Frukost   Pilates | Guidad meditation | Middag
 Tisdag   Yoga  | Frukost   Pilates | Middag
 Onsdag   Yoga| Frukost  Fri tid | Middag
 Torsdag   Yoga | Frukost  Pilates | Middag
 Fredag  Pilates | Frukost    Pilates | Guidad meditation | Avskedsmiddag
 Lördag   Yoga | Frukost    Hemresa

 

På söndag förmiddagen är det normalt en rundvisning av området och en dagstur till Oía. På onsdagen finns det oftast möjlighet att åka med på en katamaran utflykt (extra kostnad). 

Boende & mat

Boende & mat

Man bor i fina rum med dubbelsäng. Alla rum är ljusa och rymliga. Delade rum består av dubbelsäng och loftsäng. Alla rum har kylskåp, eget badrum, hårfön, telefon, AC, safebox, tv och terrass eller uteplats. Det finns WiFi på retreatet. Boendet ligger ca 300 meter från stranden. Det finns en även en stor pool.        

Frukost serveras efter varje dags morgonklass. Till middag serveras hälsosamma organiska måltider, det mesta kommer från retreatets egna trädgård. Middagen består av förrätt och huvudrätt, alltid vegetariskt men ibland finns även fiskalternativ. Lunch kan man köpa på retreatets restaurang om man inte vill utforska utbudet i den närliggande byn.

Santorini

Santorini

Santorini är utan tvekan Greklands, och kanske till och med en av världens, mest spektakulära öar. Landskapet är så dramatiskt och vackert att man häpnar och tappar hakan. Idag besöks Santorini varje år av en halv miljon turister. Trots att Santorini är en av de mest exploaterade och turistanpassade öarna i Grekland finns det oaser där det grekiska livet fortlever. Lite grovt kan man beskriva den norra delen som exploaterad och den södra halvan som lagom turistanpassad och på sina ställen helt genuin. Ön lämnar ingen oberörd, det går liksom inte att blunda för det magiska och spännande landskapet. Solnedgången på ön är känd för att vara en av de vackraste i hela världen och är även orsaken till att så många blivit förälskade i denna ö. 
Sagt om Santorini: "Det är omöjligt att låta bli att knockas av Santorinis skönhet, dag efter dag, under besöket på ön."

Resefakta

Ingår i priset:
- Boende i delat rum med WC och dusch. Enkelrum är möjligt mot pristillägg som du ser när du klickar på Boka på förfrågan innan du registrerar någonting.
- Brunch och 3-rätters vegetarisk middag varje dag inkl vatten. 
- All utrustning för klasserna som mattor, bolster, bälten etc.
- Strand- och poolhanddukar

Ingår inte i priset:
- Flygbiljett
- Transfer
- Drycker
- Luncher (kan köpas på hotellet)

Enkelrum: Kan bokas mot pristillägg i mån av plats. Vi försöker i möjligaste mån placera deltagarna i delad dubbelrum om det är möjligt och om så önskas. 

Resa:  Flyg till Santorini. Flyg kan du boka via vår onlinebokning. Boka inte flyg innan du fått besked från oss om göra det.
Om du vill så kan vi hjälpa dig att boka, vår flygbokningsavgift är 300 SEK. 

Transfer: Transfer mellan flygplatsen och hotellet ingår inte priset men kan bokas. Transfer kostar ca 50 EURO per person tur och retur. Meddela oss din ankomsttid/ avresetid samt flightnummer om du vill boka transfer. 

WiFi: Finns gratis på hotellet.

Pool: Ja, ca 20 meter

Yogautrustning: Allt som behövs finns på plats, men ta gärna med egen yogamatta om du vill. 

Dricks: Fungerar ungefär som i Sverige på restauranger, är man inte missnöjd så lägger man lite dricks. 

Specialkost: Säg till vid bokning om du behöver någon form av specialkost.

Åldersgräns: Nej

El: 220 V, Europlug fungerar, d v s ingen adapter behövs normalt för vanliga svenska elkontakter.

Lokal valuta: EUR

Pass: Passet bör vara giltigt i minst sex månader vid inresa. 

Kreditkort: Accepteras på hotellet, och på de flesta ställena på ön. Det finns även uttagsautomater om behov av kontanter uppstår.  

Klimatkompensation

Du kan enkelt klimatkompensera din resa direkt hos oss när du fyller i din bokning, och du ser där direkt vad det kostar. Vi samarbetar med svenska GoCLimateNeutral och beloppet går till att byta ut ved- och kolspisar till soldrivna spisar på kinesiska landsbygden i ett FN-certifierat klimatprojekt som har certifieringen Gold Standard. Om du vill dyka djupare i klimatkompensationen hittar du mer info här.

Resegaranti

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet enligt Paketreselagen vilket garanterar att du får tillbaka dina pengar om resan ställs in eller avbryts i förtid. En arrangör som säljer en resa utan att ha ställt resegaranti begår ett lagbrott.
Läs mer >>

Klimat

Graferna visar den närliggande ön Naxos.

Datum & priser

DatumNätterResaPris från
2020-05-307Grekland, Santorini – Yoga & Pilates RetreatSEK 12 500Boka på förfrågan
DatumNätterResaPris från
2020-06-067Grekland, Santorini – Yoga & Pilates RetreatSEK 12 500Boka på förfrågan
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Cards Paynova logo
Powered by Travelize