Grekland, Santorini – Flow & Restorative Yoga Retreat

yoga holiday santorini greece
yogaresa santorini grekland
yoga holiday santorini greece
yogaresa santorini grekland

Under denna vecka får du  inspiration och utveckling genom klasser i dynamisk Flow & Jivamuktiyoga och lugn återuppbyggande Restorativeyoga på ett ovanligt vackert resmål, den grekiska ön Santorini.

De erfarna instruktörerna kommer skapa ett omväxlande program med välmående och utveckling i fokus. 

Kompletterat med bekvämt boende och fräscha organiska måltider blir detta en vecka som kommer ge dig mycket energi och inspiration att ta med hem. 

Genom den energi som det vackra Santorini ger, de utmärkta klasserna och den grekiska solen kommer du längta tillbaka.

Dina instruktörer

Andrea Everingham

Andrea utstrålar energi och ahr en stor passion för yoga. Med sin fulla utbildning med (800 timmar) i Jivamukti, Ashtanga och yogaterapi är hon en högst erfaren och inspirerande lärare.
Andrea är grundare till en yogastudio i Manchester och är även en regelbunden rådgivare i "Ask the Expert" i Manchester Evening News. Hon komibinerar sin långa erfarenhet av kropp och rörelse med djupa studier i näringslära och raw food och dess inverkan på välmåendet. 

Charlotte Mulvaney

Charlotte startade sin yogaresa 2020 vilket helt förändrade hennes liv. Hon insåg att hon inte definierades av en plats, ett jobb elelr sina saker, utan att hon altid har ett val. Yoga blev hennes kompass, och hon arbetarl nu som teamchef och yogalärare här. Hon brinner för att ge deltagarna en underbar vecka.

Program

Flow & Restorative Yoga Retreat (med reservation för ändringar)

   Morgon    Eftermiddag
 Lördag          Ankomst            Mjuk yoga | middag
 Söndag  Jivamukti grounding & opening practice | Frukost             Jivamukti fundamentals of alignment, breath & Bandha | Guidad meditation | Middag
 Måndag  Jivamukti softening into hips | Frukost   Restorative yoga | Middag
 Tisdag   Jivamukti twist: inner agni  | Frukost   Yin yoga | Middag
 Onsdag   Jivamukti Yoga, backbends| Frukost  Fri tid | Middag
 Torsdag   Morning pranayama and meditation | Frukost  Restorative yoga & mantra | Middag
 Fredag  Jivamukti Yoga, inversions | Frukost    Jivamukti yoga &  meditation | Avskedsmiddag
 Lördag   Morgonyoga | Frukost    Hemresa

 

På söndag förmiddagen är det normalt en rundvisning av området och en dagstur till Oía. På onsdagen finns det oftast möjlighet att åka med på en katamaran utflykt (extra kostnad). 

Boende & mat

Boende & mat

Man bor i fina rum med dubbelsäng. Alla rum är ljusa och rymliga. Delade rum består av dubbelsäng och loftsäng. Alla rum har kylskåp, eget badrum, hårfön, telefon, AC, safebox, tv och terrass eller uteplats. Det finns WiFi på retreatet. Boendet ligger ca 300 meter från stranden. Det finns en även en stor pool.        

Frukost serveras efter varje dags morgonklass. Till middag serveras hälsosamma organiska måltider, det mesta kommer från retreatets egna trädgård. Middagen består av förrätt och huvudrätt, alltid vegetariskt men ibland finns även fiskalternativ. Lunch kan man köpa på retreatets restaurang om man inte vill utforska utbudet i den närliggande byn.

Santorini

Santorini

Santorini är utan tvekan Greklands, och kanske till och med en av världens, mest spektakulära öar. Landskapet är så dramatiskt och vackert att man häpnar och tappar hakan. Idag besöks Santorini varje år av en halv miljon turister. Trots att Santorini är en av de mest exploaterade och turistanpassade öarna i Grekland finns det oaser där det grekiska livet fortlever. Lite grovt kan man beskriva den norra delen som exploaterad och den södra halvan som lagom turistanpassad och på sina ställen helt genuin. Ön lämnar ingen oberörd, det går liksom inte att blunda för det magiska och spännande landskapet. Solnedgången på ön är känd för att vara en av de vackraste i hela världen och är även orsaken till att så många blivit förälskade i denna ö. 
Sagt om Santorini: "Det är omöjligt att låta bli att knockas av Santorinis skönhet, dag efter dag, under besöket på ön."

Resefakta

Ingår i priset:
- Boende i delat rum med WC och dusch. Enkelrum är möjligt mot pristillägg som du ser när du klickar på Boka på förfrågan innan du registrerar någonting.
- Brunch och 3-rätters vegetarisk middag varje dag inkl vatten. 
- All utrustning för klasserna som mattor, bolster, bälten etc.
- Strand- och poolhanddukar

Ingår inte i priset:
- Flygbiljett
- Transfer
- Drycker
- Luncher (kan köpas på hotellet)

Enkelrum: Kan bokas mot pristillägg i mån av plats. Vi försöker i möjligaste mån placera deltagarna i delad dubbelrum om det är möjligt och om så önskas. 

Resa:  Flyg till Santorini. Flyg kan du boka via vår onlinebokning. Boka inte flyg innan du fått besked från oss om göra det.
Om du vill så kan vi hjälpa dig att boka, vår flygbokningsavgift är 300 SEK. 

Transfer: Transfer mellan flygplatsen och hotellet ingår inte priset men kan bokas. Transfer kostar ca 50 EURO per person tur och retur. Meddela oss din ankomsttid/ avresetid samt flightnummer om du vill boka transfer. 

WiFi: Finns gratis på hotellet.

Pool: Ja, ca 20 meter

Yogautrustning: Allt som behövs finns på plats, men ta gärna med egen yogamatta om du vill. 

Dricks: Fungerar ungefär som i Sverige på restauranger, är man inte missnöjd så lägger man lite dricks. 

Specialkost: Säg till vid bokning om du behöver någon form av specialkost.

Åldersgräns: Nej

El: 220 V, Europlug fungerar, d v s ingen adapter behövs normalt för vanliga svenska elkontakter.

Lokal valuta: EUR

Pass: Passet bör vara giltigt i minst sex månader vid inresa. 

Kreditkort: Accepteras på hotellet, och på de flesta ställena på ön. Det finns även uttagsautomater om behov av kontanter uppstår.  

Klimatkompensation

Du kan enkelt klimatkompensera din resa direkt hos oss när du fyller i din bokning, och du ser där direkt vad det kostar. Vi samarbetar med svenska GoCLimateNeutral och beloppet går till att byta ut ved- och kolspisar till soldrivna spisar på kinesiska landsbygden i ett FN-certifierat klimatprojekt som har certifieringen Gold Standard. Om du vill dyka djupare i klimatkompensationen hittar du mer info här.

Resegaranti

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet enligt Paketreselagen vilket garanterar att du får tillbaka dina pengar om resan ställs in eller avbryts i förtid. En arrangör som säljer en resa utan att ha ställt resegaranti begår ett lagbrott.
Läs mer >>

Klimat

Graferna visar den närliggande ön Naxos.

  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Cards Paynova logo
Powered by Travelize