Skip to main content

Sverige, Dalarna – EMCT terapeut-utbildning

| Startar 2022-11-18 |

Verktygen som hjälper 

Denna utbildning vänder sig till dig med erfarenhet av att arbeta med människor i utvecklingsprocesser och som vill utveckla din förmåga och verktygslåda ditt arbete.

EMCT är en effektiv metod som på ett direkt och tydligt sätt ger förutsättningar för att frigöra och förändra djupt rotade emotionella och mentala mönster och blockeringar.

EMCT-metoden kan utgöra ett starkt komplement till annan terapeutisk inriktning och hälsometod och ger deltagaren tillgång till ett vidgat perspektiv inom psykiskt och fysiskt lidande och läkande.

Du kanske arbetar med barn som lärare, präst, KBT-terapeut eller kanske med massageterapi eller naprapat. 
Då kan denna 2-åriga utbildning passa dig och utveckla din förmåga att vägleda och hjälpa människor i utveckling.
I utbildningen ingår en introduktion till utvecklingspsykologi, anknytningsteorierna, KBT, MI mm.

EMCT-METODEN
EMCT (Emotional Memory Clearing Therapy) är en unik metod för känsloreglering och är effektiv i att komma åt, synliggöra och ladda ur djupt rotade mönster och känslor som ofta ligger i det undermedvetna. EMCT är utvecklat av Minanda och är ett resultat av 30 års arbete med terapeutiska processer och mer än 10 000 timmar kliniskt arbete. 

Utbildningen leds av Minanda Fritz (läs mer nedan) och sker delvis online.

"Minanda är en varm och tydlig kursledare som blandar ett andligt djup med färsk evidensbaserad kunskap. Perfekt kombination för mig. Dessutom upplevde jag att inlärningen och sessionerna blir väldigt inkännande, att de sker på mina villkor. Vilket då stärker den transformerande kraften. I kombination med de EMCT sessioner jag haft med Minanda så känner jag nu mer hopp om framtiden.”
EMCT studerande 2020

Läs mer här >>

Kontakta Minanda Fritz för mer information: 
Mobil +46 70 467 8277
Epost: minanda@livshalsa.se

Fritextsökning

Om Minanda Fritz

Minanda arrangerar retreats, kurser och utbildningar på egna kursgården Levagården i Dalarna samt online.

Minanda har undervisat och väglett i tanke- och känslohantering samt traumabearbetning under mer än 20 år. Hon förmedlar kunskapen om vad känslor och tankar verkligen är och inspirerar till att förändra det du verkligen vill förändra och skapa i livet.

Minanda har en gedigen akademisk utbildning med en magister inom ergonomi med fokus på stressprevention, en fil. kand. i psykologi och är KBT-terapeut med missbruk som inriktning. Minanda Fritz har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med individer och grupper samt 25 års klinisk erfarenhet av klienter i individuell rådgivning och ca 10 000 timmar empirisk erfarenhet av terapi.

Minanda har en förkärlek för att arbeta med helheten runt individen och har under åren byggt upp stor erfarenhet och bra resultat inom bl a livskriser, traumabearbetning, sorgeprocesser, par-terapi, utbrändhet, ångestproblematik och missbruk.

Läs mer om Minanda >>

Tidningsartiklar om Minanda Fritz

Viktig information

Om du har frågor om utbildningen kontakta Minanda Fritz som driver Levagården samt leder och ansvarar för utbildningen.

InShape Travel agerar endast som administratör av anmälningarna till denna utbildning och har inget ansvar för utbildningen i sig, dokumentation, boende eller övriga delar av innehållet.

Utbildningen täcks inte av Paketreselagen eller Resegaranti, och InShape Travels resevillkor gäller således inte här, och vi hänvisar till utbildningsarrangörens hemsida för beskrivning av utbildningens innehåll samt för betalnings- och övriga villkor. 

Efter godkänd ansökan skickas faktura.

Datum & priser

DatumDagarResaPris från
2022-11-18182EMCT terapeut-utbildningSEK 35 000Boka på förfrågan
Kontakta oss
Adress:
InShape Travel
Norra Catalinagränd 17
183 68 TÄBY