Spanien, Alicante - Yoga & personlig utveckling med Mariell Ehlin och Ylva M Andersson

En unik kombination av yoga och personlig utveckling för dig som vill stärka dig själv, må bättre och hitta dina drivkrafter.  

Under tre dagar (fyra nätter) tar du hand om dig och din egen utveckling samtidigt som du njuter av sol, bad och god mat. Vi bor på ett mysigt hotell på Costa Blanca-kusten utanför Alicante.

 

Denna inre resa är en resa för dig som vill fortsätta att utveckla och stärka ditt personliga eller yrkesmässiga ledarskap. 

Här får du en unik kombination av yoga och tid för personlig reflektion.

Genom yogan landar du i din kropp – en förutsättning för att ta itu med ditt förhållningssätt till dig själv och din omgivning. 

Vardag och yrkesliv rusar på. Det är högt tempo, eviga val och stora krav. Dessutom tycks allt ändra sig. Hela tiden.

Hur kan vi förhålla oss till detta? Må bra, hitta oss själva, vår självkännedom och vårt ledarskap samtidigt som vi presterar i våra roller på jobbet, som förälder, som partner …?

Du som reser med oss är – precis som vi – nyfiken på att hitta ett hållbart förhållningssätt i denna ständiga förändring. 

Denna inre resa ger dig tid för att reflektera över viktiga frågor för att lättare formulera och välja vem du vill vara, vart du är på väg och hur du vill leva – och leda. 

Här får du med dig verktyg för dina nästa steg i livet. 

Vi vet att kombinationen av fysisk träning och aktivt tanke- och samtalsarbete skapar goda förutsättningar för all typ av utveckling. 

Men vi tror också på glada skratt, god mat och ett glas vin, avkoppling i en solstol, en löprunda eller shoppingtur.

För dig som vill pyssla om dig lite extra finns en innehållsrik meny med spa- och kroppsbehandlingar (som bokas och betalas på plats). 

Pris från:
SEK 12 050
Boka resa

Ledare/lärare

Ledare/lärare

Mariell Ehlin

Mariell är född och uppvuxen i norra Sverige, men har bott och arbetat en stor del av sitt liv i Kalifornien. Det var också i USA som Mariell kom i kontakt med yogan för första gången, ett möte som direkt blev del av hennes vardag. Efter åtta år i USA flyttade hon tillbaka till Sverige, och utbildade sig till yogalärare i Göteborg 2004. 

Sedan 2006 har hon undervisat regelbundet på flera yogastudios i Göteborg. Mariell reser med jämna mellanrum till New York för vidareutbildning och inspiration. Under åren har Mariell studerat med flera av världens främsta yogalärare.
 
Mariell är internationellt diplomerad yogalärare, utbildad i USA (godkänd av Yoga Alliance). 

Du kan läsa mer om Mariell på www.yogiflow.se.Att få bidra till andra människors hälsa och välmående är drivkraften bakom Mariells arbete som yogalärare.

Ylva M Andersson

Ylva är från början journalist och har en lång och gedigen chefsbakgrund på toppjobb inom flera av landets största mediehus, bland annat på TV4, Sveriges Radio och Sveriges Television.

Ylvas drivkraft är att se människor och organisationer att växa och stötta såväl enskilda individer som grupper i att leda och leva i ständig förändring.  Hon är diplomerad coach (ICF) och har stor vana av att på ett lyhört och engagerat sätt leda olika utvecklings- och förändringsprocesser. 

Hon har under många år inspirerats av yogan för att skapa utrymme för balans i ett hektiskt vardags- och yrkesliv. 

I dag driver Ylva bolaget MAY Strategies AB med fokus på ledarskap och kommunikation. Hon anlitas som rådgivare och föreläsare såväl i Sverige som internationellt.

Du kan läsa mer om Ylva på www.maystrategies.se

 
   

Ylva har stor erfarenhet av att på ett lyhört och engagerat sätt leda utvecklings- och förändringsprocesser. Enskilt eller i grupp. I Sverige – eller som här i Rwanda.  

Ylva & Mariell - Flowstrategies

Mariell Ehlin och Ylva M Andersson möttes 2015 i när Ylva var högsta chef för SVT i Göteborg. Hon ville skapa utrymme för sina medarbetare att hitta balans och återhämtning under arbetsdagen och anlitade Mariell för uppdraget. 

I dag arbetar Ylva och Mariell tillsammans under konceptet Flowstrategies

 

Program

Resan har ett maxtak på 12 deltagare för att skapa kvalitet såväl i yogapraktiken som i arbetet med din personliga utveckling. Inga förkunskaper krävs – varken i yogan eller i personlig utveckling.

Program:
Ankomst onsdag kväll. Introduktion och välkomstmöte 19.00.  
Fullt kursprogram under torsdag, fredag och lördag.
Hemresa efter frukost på söndag.

Dagsprogram – med reservation för ändringar: 

07.30-08.30: Morgonyoga med meditation och pranayama (andningsövningar)  
10.00-12.00: Personligt utvecklingsarbete individuellt och i grupp
12.00-15.00 Lunch och egen tid 
15.00-17.00:  Personligt utvecklingsarbete individuellt och i grupp
18.00-19.30:   Hathayoga som avslutas med kroppsavslappning 
20.00: Middag 

 

Boende & mat

Hotellet ligger bara en kort promenad från havet, drygt 200 m. Alldeles invid hotellet finns en stenstrand där det går att bada, vill man hellre ha sandstrand kan man låna en cykel, närmsta sandstrand är ca 4 km från hotellet. På hotellet finns 33 rum och alla rum har utsikt över landskapet, poolen, havet eller trädgården. Alla rummen har AC, eget badrum, hårfön, tv och litet kylskåp. Yogaklasserna hålls på takterassen med en underbar utsikt över havet, eller invid poolen. Arbetet med din personliga utveckling genomförs såväl i grupp som i par och individuellt. Vi använder de ytor som är lämpliga för dagen och är utomhus så mycket som möjligt. 

Din egen frukost väljer du från buffén, och tre av kvällarna serveras vegetarisk middag, oftast 3- rätters, med ett glas vin om du önskar. Allt te, kaffe och vatten är inkluderat och det finns gott om färsk frukt tillgänglig. Luncher och en middag ingår inte i priset, det kan vara trevligt att upptäcka omgivningens matutbud också.

På hotellet finns ett mindre gym, bastu och jaccuzzi. Det finns även WiFi som fungerar utmärkt i lobbyn och oftast även på rummet. I Denia (7 km) som ligger 15-20 minuter bort med cykel finns det mesta, många restauranger, barer, marknader, affärer och flera sevärdheter. Vill man inte cykla eller promenera dit går det också att ta taxi, det kostar ca 8 EURO enkel väg. Det finns också en del restauranger längs med strandpromenaden.

Resefakta

Ingår i resan:
- Boende 4 nätter
- Frukost alla dagar
- Vegetarisk middag tre dagar inkl ett glas vin
- Grupptransfer från/till Alicante flygplats
- Program enligt beskrivning
- Lån av cykel (i mån av tillgång)
- Vatten, te och frukt. 

Ingår ej i priset:
- Flyg
- Eventuella behandlingar och utflykter. 

Resa: Flyg till Alicante (ALC)

Transfer: Gemensam transfer från Alicante flygplats. Om du anländer tidigare än andra resenärer kan det bli väntetid tills övriga har anlänt, motvarande gäller vid hemresan om du hare ett senare flyg.

WiFi: Ja, finns på hela hotellet.

Pool: Ja, öppen året runt. Ej uppvärmd.

Yogautrustning: Yogamattor och övriga yogautrustning finns att låna på plats men du är välkomen att ta med din egen om du vill.

Spa: Hotellet har inget spa men det finns under veckan möjlighet att boka behandlingar av skönhets- och massageterapeuter som kommer till hotellet.

Dricks: Man förväntas inte lämna dricks men vill man göra det uppskattas det.

Specialkost: Inga problem att få specialkost. Meddela vid bokning.  

El: Standard EU 2-pin plugg

Valuta: EURO

Kreditkort: Det går bra att betala med kreditkort. 

 

Klimat

Datum & priser

DatumNätterResaPris från
2017-10-184Spanien, Alicante - Yoga & personlig utvecklingSEK 12 050Boka på förfrågan
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Cards Paynova logo
Powered by Travelize